Συχνές Ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις

Απαντήσεις στις πιο συχνές σας ερωτήσεις

Ωστόσο, αν συνεχίσετε να έχετε απορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την
κα Ρουμπίδου Χρύσα.

Συχνές Ερωτήσεις

Μαθήματα

Τα μαθήματα είναι online ή είναι μαγνητοσκοπημένα;

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε ζωντανή σύνδεση (online).

Πόση διάρκεια έχει μία διδακτική ώρα;

Μια διδακτική ώρα διαρκεί 50 λεπτά και ακολουθούν 5 λεπτά διαλείμματος.

Μαθητές

Από πόσους μαθητές αποτελείται ένα ομαδικό τμήμα;

Τα διαδικτυακά ομαδικά τμήματα αποτελούνται από 2 έως 3 μαθητές.

Πώς θα γράφονται τα διαγωνίσματα;

Θα αποστέλλεται στον μαθητή ένας σύνδεσμος (link) μερικές ώρες πριν τη διεξαγωγή του διαγωνίσματος. Θα συνδέεται ο μαθητής στην εικονική αίθουσα 15 λεπτά νωρίτερα από την προκαθορισμένη ώρα του διαγωνίσματος, όπου θα λαμβάνει το διαγώνισμα μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας. Έπειτα, θα συμπληρώνει τις απαντήσεις του με εξ αποστάσεως επιτήρηση μέσω της κάμεράς του. Αφού ολοκληρώσει ο μαθητής το διαγώνισμα, θα φωτογραφίζει τις απαντήσεις του και θα τις αποστέλλει στο email του διδάσκοντος εντός του προκαθορισμένου χρόνου.

Γονείς

Πώς γίνεται η καταβολή διδάκτρων;

Η καταβολή των διδάκτρων γίνεται μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό έως τις πρώτες 20 μέρες του τρέχοντος μήνα και η απόδειξη θα αποστέλλεται ηλεκτρονικά μέσω email. Για οποιαδήποτε άλλη οικονομική συμφωνία μπορείτε να έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία με την υπεύθυνο.

Πώς θα γίνεται η ενημέρωση των γονέων;

Οι γονείς ενημερώνονται για την πρόοδο του μαθητή μέσω ζωντανής σύνδεσης με την καθηγήτρια σε προκαθορισμένες ημερομηνίες και ώρες δυο φορές στη διάρκεια του τετραμήνου. Σε περίπτωση αναγκαιότητας η επικοινωνία με τον κηδεμόνα μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή σε ζωντανή σύνδεση, κατόπιν συνεννόησης, τηλεφωνικά ή με email.

Προετοιμάσου κι εσύ για τις εξετάσεις, όπως οι υπόλοιποι μαθητές μου!

Πρόκειται για online μάθημα (εξατομικευμένο ή ομαδικό) μέσω ψηφιακής πλατφόρμας. Ο μαθητής εισέρχεται στην εικονική αίθουσα μέσω ενός συνδέσμου (link) που του έχει αποσταλεί στο email του (το link αποστέλλεται μία φορά και είναι ίδιο για όλη την περίοδο της φοίτησης του μαθητή), χρησιμοποιώντας τον απαιτούμενο εξοπλισμό (σταθερό υπολογιστή, tablet, κινητό).

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο!